Personal Training

Op zoek naar Personal Training in Beilen?

Personal Training / Small Group Training

Zoals de naam aangeeft is personal training ( 1 op 1 begeleiding) / small group training (maximaal 4 personen) gericht op jou als individu. De focus ligt volledig op jou en het behalen van jouw doelen. Misschien heb je al pogingen gedaan om te sporten, gezond te eten en je leefstijl te veranderen. Misschien ook niet!? Maar, je beseft je vast dat het belangrijk is om gezond en vitaal te zijn… en te blijven!

Er zijn helaas ook genoeg excuses, waardoor je geen tijd hebt om energie te (blijven) steken in sport en beweging. Wat de reden of het excuus ook mag zijn: de gevolgen liegen er niet om. Een verhoogd risico op overgewicht, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, stress gerelateerde aandoeningen, waaronder tekort aan energie, een verminderd (zelf)vertrouwen en kans op een burn-out.

Wil je graag werken aan je fysieke (en mentale) doelstellingen, maar weet je niet hoe te beginnen? Ontdek hoe het is om te sporten met een personal trainer bij Sport- & Racketcentrum Anybody en plan direct je intake gesprek!

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 0593-522489.

Contactformulier

Sportief en heel gezellig

Paulien

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Fysiotherapie