Indoor Tennis

In de winter door blijven tennissen? Dit kan al voor € 18,50 per uur. Neem contact met ons op voor het huren van een tennisbaan.

Indoor Tennis

Tennis is een balsport voor twee (enkelspel) of vier (dubbelspel) spelers, waarbij een kleine bal met een racket over een net gespeeld moet worden.

Bij een wedstrijd moet de bal binnen de speelhelft van de tegenstander(s) worden geslagen met als doel het de tegenstander onmogelijk te maken de bal terug te slaan over het net en binnen het eigen speelveld. Als sport is tennis ideaal om het met een aantal bekenden te spelen, zonder aan georganiseerde wedstrijden mee te doen.

Bij indoor tennis is de ondergrond totaal anders, wat zeker gevolgen heeft voor het spel. Over het algemeen gaat het spel een stuk sneller op indoor tennisbanen, en stuit de bal ook hoger op waardoor tenniswedstrijden fysiek vaak intensiever zijn op indoor. Je moet dus extra aan het werk!!

U kunt de baan huren per keer of per 26 weken en na afloop gezellig een drankje nuttigen in ons lounge-cafe. Lessen zijn tevens mogelijk.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 0593-522489.

Contactformulier

Sportief en heel gezellig

Paulien

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Fysiotherapie