Spinning

Indoorcycling

Fietstraining in groepsverband

Spinning is een complete training die je vetverbranding, spierkracht en conditie ten goede komt. Zittend op een fiets te midden van ‘mede-spinners’ word je door een instructeur opgezweept om je flink uit te leven op de pedalen. Door zelf de mate van weerstand (van de pedalen) te kiezen, bepaalt ieder voor zich zijn of haar eigen niveau. Hierdoor is een spinningles voor iedereen geschikt; van beginner tot getrainde sporter.

Spinning kan het beste worden omschreven als ‘fitness op een fiets’. Op motiverende muziek en onder begeleiding van de instructeur fiets je jezelf door de training. Oefeningen bestaan uit het afwisselen van de weerstand, fietsen op het ritme van de muziek (sneller en langzamer, zittend of staand), het trekken van sprintjes en het beklimmen van heuvels.

Het is dé manier om vet te verbranden! Tijdens de training maak je korte metten met calorieën (met een uurtje flink fietsen verbrand je tot 900 calorieën). Daarnaast verstevigt het je spieren en brengt het je figuur in vorm.

De bewegingen zijn relatief eenvoudig en vergen weinig coördinatie. Mede hierdoor is de training geschikt voor elke leeftijd en ieder sportniveau!

Maandag: 20.30 – 21.20
Dinsdag: 19.00 – 19.50
Woensdag: 19.30 – 20.20

Schrijf je in voor een gratis proefles.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 0593-522489.

Contactformulier

Sportief en heel gezellig

Paulien

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Fysiotherapie