Kinder Yoga

Voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar!

Yoga voor Kinderen

Bij Kinderyoga staat plezier voorop, bewust worden welke houdingen je met jouw lijf kan doen en het opzoeken van jouw ”reset/oplaad/rust knopje”

Hoe ziet een yogales eruit?
Wij beginnen met een yogagroet en warmen ons goed op. Hierna komen de verschillende yoga houdingen. De meeste houdingen zijn vernoemd naar dieren, zoals de hond, kat of een schildpad. Massage en ademhalingsoefeningen kunnen ook een onderdeel zijn van de les. Halverwege en aan het einde van de les is er een meditatie/ontspanningsoefening. Tijdens deze momenten vertel ik je een verhaal of kan je ontspannen door je voor te stellen hoe het voelt om een slappe pop te zijn of je armen en benen te veranderen van ongekookte/harde spaghetti naar gekookte/slappe spaghetti.
We sluiten af met tekenen, knutselen of nog even liggen op jouw yogamatje.

Kleding, voeding en matje
Trek gemakkelijke kleding aan. Je hebt de meeste grip op blote voeten. Eet en drink niet te veel voordat je naar de yogales gaat. In de zaal zijn yogamatjes en kussentjes, maar je mag ook jouw eigen mat meenemen.

Ouders/verzorgers
Voor mij als Kinderyogadocente is het altijd weer een mooie uitdaging om aan te sluiten bij het ontwikkelingsniveau en karakter van het kind tijdens de lessen. Graag hoor ik van tevoren of er bijzonderheden zijn zodat ik daar rekening mee kan houden.

Data/tijdstip/kosten?
5 lessen voor € 44,00.
Start is op 22 maart aanstaande.

Aanmelden Kinderyoga
Per mail: info@sportcentrum-anybody.nl
Romhof 43-45 Beilen
0593-522489

Tot ziens bij de Kinderyoga!
Joke Versteeg

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 0593-522489.

Contactformulier

Sportief en heel gezellig

Paulien

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Fysiotherapie